英语句子,优美的英语句子有哪些?

“i will always be, even lonely open into the sea. ”2113 我会一直在,纵使寂寞开成海5261。 

“ the best part of being mature is that you no longer like the things that you used to really want ”  成熟的最大利益是4102:以前得不到的,现在不想要了。

“forget all the reason why it wont work and believe the one reason why it will. ”  忘掉1653所有那些“不可能”的借口,去保持那一个“可能”的理由。

“i know someone in the world is waiting for me, although ive no idea of who he
is. but i feel happy every day for this.” 我知道这世上有人在等我,尽管我不知道我在等谁。但是因为这样,我每天都非常快活。


下载APP,抢鲜体验 应用APP,立即抢鲜体验。你的手机镜头里或许有别人想知道的答案。 扫描二维码下载